Home
Informatie
Gastenboek
Links
Nieuws & Info
Interview
Een miljoen mensen.


Iedere week kloppen een miljoen mensen op de verkeerde deur. Een miljoen mensen die achter die deur hulp of genezing verwachten voor hun klachten, kwalen of ziekten.
Hoe teleurstellend moet het iedere keer weer zijn om te ervaren dat de hulp die je zoekt niet gegeven wordt maar dat je telkens weer van het 'kastje naar de muur' wordt gestuurd.
Heel vaak komen mensen terecht in een geldverslindend diagnose traject en als de diagnose dan eindelijk is gesteld moeten ze er maar mee leren leven of ze krijgen medicijnen die hooguit de klachten wat kunnen onderdrukken.
Is dit omdat artsen al die mensen niet willen helpen? Nee, natuurlijk niet maar ook zij zijn slachtoffer van een systeem dat niet werkt. Hoewel artsen iedere dag briljante dingen doen zijn zij machteloos bij de chronische ziekten, klachten en kwalen.
Artsen hebben medicijnen gestudeerd en geen geneeskunde, dat is namelijk iets heel anders. Al honderd jaar probeert men ziektes te genezen door biochemische processen te beïnvloeden met lichaamsvreemde stoffen en nog steeds wil dat maar niet lukken en het gaat ook niet lukken. Een genezing moet namelijk van binnenuit komen en kan niet geforceerd worden afgedwongen.
Toch zijn er ook een miljoen mensen die een andere weg hebben gevonden voor hun klachten, want jaarlijks bezoeken een miljoen mensen een alternatieve geneeswijze. Een alternatieve geneeswijze die vaak niet machteloos is maar de juiste hulp kan bieden.
Talloze mensen hebben geen idee wat een acupuncturist, een homeopaat, een natuurgenezer, een magnetiseur of tal van andere disciplines kunnen doen bij heel veel chronische klachten.
Artsen weten het niet, de pers mag er niet over schrijven, de wetenschap moet blind blijven, de apotheker verkoopt knollen voor citroenen, (hoezo geneesmiddelen) en de zorgverzekeraars zijn al helemaal niet geïnteresseerd in uw gezondheid.
Vandaar dat het zo belangrijk is dat mensen elkaar wakker maken. Laat iedereen die een goede ervaring heeft gehad bij een alternatieve geneeswijze dit bekend maken en er voor zorgen dat een miljoen mensen die nu wanhopig op zoek zijn naar genezing voortaan op de juiste deur kloppen om die eindeloze zoektocht te beëindigen.


Met vriendelijke groet...