Home
Informatie
Gastenboek
Links
Nieuws & Info
Klik hier voor het eerste deel
Klik hier voor het eerste deel
Webdesign Ozzo [C] 2006
Op aanvraag geef ik lezingen over mijn werk. Dit doe ik om meer bekendheid en voorlichting te geven over allerlei vormen van genezen.
Niet om mijn wachtlijst nog langer te maken.
Het is voor babies veel beter om het flesje op te warmen in een flessenwarmer i.p.v. de magnetron.
De magnetron vermoord namelijk het voedsel. Ook voeding heeft een uitstraling, de zg. energetische waarde.
Voeding dat uit de magnetron komt is die uitstraling kwijt, dan is voeding alleen nog maar vulling en dat levert op den duur schade aan uw gezondheid.
Babies zijn hier heel gevoelig voor, als het flesje in de flessenwarmer wordt opgewarmd geeft dat de baby een betere opname en vertering.
Beluister hier de interviews waar ik aan meegewerkt heb op 4 April 2007 in MP3 formaat, deze wordt dan automatisch afgespeeld door uw mediaplayer.
Op 12 December 2007 was ik wederom te gast in het programma "Zin of Onzin" en deze keer gaat het over vaccinaties. U kunt het gehele interview beluisteren door op onderstaande links te klikken.
Moedermelk
Moedermelk bevat alles wat een pas geboren kind nodig heeft om te overleven en te groeien. In moedermelk zitten eiwitten, koolhydraten en vetten, evenals alle andere bouwstoffen voor de zuigeling. De samenstelling van de melk verandert in de loop van de dagen en weken na de geboorte, omdat een pasgeborene andere stoffen nodig heeft dan een kind van een paar weken of maanden oud.
In de melk zitten ook minstens 45 bioactieve bestanddelen. De melkeiwitten zijn een bron van peptiden, aminozuren en stikstof; belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Een deel van de eiwitten bestaat uit immunoglobulines en lactoferrine, stoffen die een belangrijke bescherming bieden tegen infecties.

De koolydraten in de melk bevorderen het ontwikkelen van een gezonde darmflora en hebben ook een direct remmend effect op veel ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Menselijk melkvet is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, die dienen als bouwstoffen voor prostaglandines en prostacyclines. Dit zijn belangrijke bouwstoffen voor de hersenen en onderdelen van de ogen. In moedermelk zitten ook hormonen als schildklierhormonen, hydrocortison, progesteron, pregnaandiol en oestrogenen; allemaal stoffen die erg belangrijk zijn voor de ontwikkeling van afweer en specifieke kenmerken.

Kinderen die borstvoeding krijgen zijn gezonder dan kinderen die flessenmelk krijgen. Bijzonder is dat hoe langer de moeder borstvoeding geeft (zeker zes maanden tot een jaar is gewenst), hoe meer baat haar eigen gezondheid hierbij heeft. Zo is de moeder die borstvoeding geeft eerder op haar gewicht van vóór de zwangerschap dan de moeder die dit niet doet.
Indien het om wat voor reden dan ook niet mogelijk is om borstvoeding te geven, heeft het geen enkele zin om daar een probleem van te maken.
Gelukkig is er tegenwoordig hele goede flesvoeding waarmee uw baby ook geholpen kan worden, als u het flesje maar niet opwarmt in de magnetron.